You are currently viewing Specijalni se vraća na specijalno mesto!

Specijalni se vraća na specijalno mesto!

Gde god je otišao Žoze Murinjo je ostavio trag!

Možda najveći koji je i danas veoma upečatljiv „Specijalni“ je ostavio na stadionu Đuzepe Meaca. U sezoni 2009/2010 kao trener Intera osvojio sve što jedan čovek i klub mogu da osvoje.

Sada više od deceniju kasnije Murinjo se svojom Romom vraća na to mesto. „Vučica“ posle uzbudljivog vikenda gostuje Interu u četvrtfinalu Kupa Italije, a na tribinama slavnog milanskog stadiona naći će se i čuveni Masimo Morati, koji je za vreme Murinjovog vakta u Interu bio na čelu kluba.

„Ne bih propustio Murinjov povratak na „Meacu“ ni za šta na svetu! Biće mi čudno da ga gleda kako se penje stepenicama iz svlačionice i odlazi na gostujuću klupu. Već sada osećam emocije jer ga gledam kao deo našeg kluba i uradio nešto što se nikad neće zaboraviti“, naveo je Morati.

Vrlo brzo nakon najvećeg uspeha u dugoj istoriji Intera Murinjo je napustio Milano i Italiju. Stigao mu je poziv koji se ne odbija, jer „Kralj“ nikad ne zove dva puta.

Morati mu ne zamera znajući da je Portugalac već ranije dogovorio prelazak u Madrid.

„Večerali smo kod mene nekoliko dana kasnije i sve mi je razjasnio. Bio je jako emotivan jer se vezao za Inter“, otkrio je Morati.