You are currently viewing Sprema se nov rat saopštenjima „Večitih“!

Sprema se nov rat saopštenjima „Večitih“!

Prolećni deo šampionata nije čestito ni započeo a u Srbiji se več sprema nov rat!

Zaraćene strane su poznate i vrapcima na grani. Naravno da su „večiti“ rivali u pitanju. I njihov večiti rat sopštenjima. Tom ratu se kraj ne nazire.

Ovoga puta, ko zna kom po redu, prvi napada Partizan. Razlog su po mišljenju ljudi iz Humske, koji kao da nemaju pametnija posla, leži u neregularnostima na meču Crvene zvezde i Čukaričkog. Kako piše „Telegraf“ u Partizanu su nezafovoljni suđenjem na meču koji je odigrao na stadionu „Rajko Mitić“.

Crno-beli kako kažu ne žele da sede skrštenih ruku pa će se povodom svega danas oglasiti novim saopštenjem.

Prva činjenica na koja smeta Partizanu je to da na pomenutom duelu na stadionu „Rajko Mitić“ VAR tehnologija, usled jučerašnjih problema sa električom energijom, zbog kojih su bili ugroženi čak i prenosi uživo, nije funkcionisala do 28. minuta. Baš u tom periodu najveći rival je poveo protiv Čukaričkog i to tako što je sudija Nenad Minaković, bez signalizacije iz VAR sobe, „prevideo“ prekršaj Milana Pavkova nad igračem gostiju u kontri, a potom zatresao mrežu.

Sve to i još nekolicinu događaja su u Humskoj „registrovali“ kao nepravilnosti, uključujući i izbor arbitara u VAR sobi, te će se u toku dana zvanično oglasiti, pa nas od prvog prolećnog kola očekuju burni događaji. Jer je nemoguće da u Zvezdi ne odreaguju na Partizanov napad, i eto svima nama nove igranke. Umesto da uživamo u fudbalskom proleću i nastupima „večitih“ u Evropi opet ćemo slušati razna, prazna saopštenja sa obe strane Topčiderskog brda!