You are currently viewing Sramno! Australijanci prave feštu od Novakovog suđenja!

Sramno! Australijanci prave feštu od Novakovog suđenja!

Cela planeta sa velikom pažnjom prati situaciju oko broja 1 svetskog tenisa Novaka Đokovića, koji je već četiri dana zatočen u imigracionom hotelu u Melburnu!

Novak neće izaći iz tog hotela pre odnosno do ponoći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu, za kada je zakazano suđenje posle žalbe koju je podneo na odluku australijskih vlasti da mu ponište prethodno odobrenu vizu.

Od te odluke suda zavisi da li će Novak moći da učestvuje na ovogodišnjem Australijan openu i “napadne“ rekordni, 21. Gren Slem trofej. U suprotnom, ako mu žalba ne bude usvojena, postoji opasnost da mu bude izrečena trogodišnja zabrana ulaska u Australiju.

Mediji u Australiji  navode da će suđenju prvog tenisera sveta moži da se pristustvuje na daljinu, svaki član javnosti koji želi da posmatra postupak. Obično sudije imaju diskreciono pravo, u pogledu toga ko može da prisustvuje procesu a ko ne.

Ovaj postupak će se voditi tehnologijom daljinskog pristupa i moći će da ga posmatra bilo koji član javnosti – ističe se u saopštenju suda pred kojim će se pojaviti Novak Đoković!

 

http://

This Post Has One Comment

Comments are closed.