You are currently viewing Srnić odlučan o daljem angažmanu: „Za tri minuta smo se dogovorili“

Srnić odlučan o daljem angažmanu: „Za tri minuta smo se dogovorili“

Slavoljub Srnić je opravdao poverenje koje mu je pružio tim crveno-belih, a to se videlo otkad se pre godinu dana vratio iz Las Palmasa na stadion Rajka Mitića.

Od povratka u klub sakupio je ukupno 40 nastupa, a sada će produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom.

Povodom nastavka saradnje, Srnić je istakao:

Za tri minuta smo se dogovorili, ostalo je još samo da potpišem. Znam da je bilo klubova koji su se raspitivali, Atromitos, Astana i još neki, ali nisam hteo da ulazim u bilo kakve pregovore. Čekao sam Zvezdu. Stanković mi je pre pauze rekao da računam na mene, tako da sam znao da ću ostati, samo sam čekao klub da me pozove. Kada imaš ponudu Crvene zvezde, ne razmišljaš o drugima„.

Tim crveno-belih danas putuje u Tursku, gde će se naredne tri nedelje pripremati za nastavak sezone. Prioritet je peta naslova u nizu. Tim povodom Srnić je rekao:

Prvenstvo nam je u prvom planu, to je rečeno na jučerašnjem okupljanju. Želimo da ponovo osvojimo duplu krunu, a naravno da bi bilo lepo da uz to napravimo i još neki korak u Ligi Evrope. O tome, ipak, trenutno ne razmišljamo, već ćemo tokom priprema biti koncentrisani na to kako da prestignemo Partizan“.

Svestan da svaka utakmica nosi određenu dozu pritiska, kao i želje da budu prvi, Srnić je zadovoljan učinkom tima u grupi Lige Evrope.

Svaka utakmica u Zvezdi je pritisak, nebitno koje je takmičenje. Nekada u Evropi igramo protiv ekipe koje nije lako dobiti, ali uvek idemo na najviše ciljeve. Bogu hvala, odigrali smo sjajno u nimalo lakoj grupi. Neko će reći da nije bila atraktivna, ali takve grupe su i najteže za igranje jer svako može svakoga da pobedi. Mi smo pokazali da imamo kvalitet i zasluženo bili prvi. Sada čekamo nove izazove„, zaključio je Srnić .