You are currently viewing Srpski fudbaler: Niko ne priča o tome da je Nadal ušao u Australiju sa koronom!

Srpski fudbaler: Niko ne priča o tome da je Nadal ušao u Australiju sa koronom!

Na pomolu je još jedan skandal u slučaju Australijskog iživljavanja nad Novakom. On je već pet dana zatočen u nehumanim uslovima a Rafael Nadal slavi svoju prvu pobedu na turniru u Melburnu. Taj turnir prethodi Australijan openu za koji je neizvesno da li će prvi reket sveta igrati.

Kada je Nadal u pitanju, njegove navode o tome kako je Novak sam kriv za ono što mu se dešava, pozdravio je samo onaj deo planete koji smatra da je tretman koji Novak ima normalan i prihvatljiv.

Međutim, danas je ipak došlo do preokreta kada je u pitanju „besprekornost“ Nadalovog postupanja.

Srpski fudbaler, Miloš Ninković, koji godinama igra u Australiji, dao je izjavu o tome kako je Španac prekršio važeće propise u Australiji vezane za pandemiju koronavirusa.

Dosta tenisera je dobilo izuzeće na osnovu medicinske dokumentacije, a samo su Novaka zatvorili. Niko ne priča o tome, pošto ovde… Ako si australijski državljanin i nisi u zemlji, a imao si kovid u nekoj drugoj državi, ti ne možeš u narednih 14 dana da uđeš u Australiju. To važi za australijske, ali i sve ostale.

Ali, niko nije postavio jedno pitanje… Sećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra… I ušao je 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dve nedelje!!! O tome niko živ ne piše u Australiji, niti neko želi da postavi to pitanje. Kako se to desilo? I ovo govori da su oni znali od početka šta žele, odnosno da su pikirali Novaka’‘, objašnjava Ninković.

I zaista, niko u Australiji da pomene kako je Nadal povlašćen u odnosu na njihove građane, za šta svih ovih dana optužuju – Novaka.

Povodom kršenja kovid protokola, francuski Ekip je pisao za Novakovo „neprimereno postupanje“, o čemu opširnije možete čitati OVDE.