You are currently viewing Srpski reprezentativac u Hrvatskoj!?

Srpski reprezentativac u Hrvatskoj!?

Sava Aranđel Čestić sporazumno je raskinuo saradnju sa Kelnom, saopštio je bundesligaš, a u evropskim medijima se odmah nakon raskida saradnje pojavila informacija da bi srpski štoper kerijeru mogao da nastavi u Hrvatskoj.

Fudbaler koji je se u dresu Kelna sjajno predstavio seniorskom fudbalu rastao se sa Jarčevima u koje je još kao kadet prešao leta 2019. godine iz Šalkea. Dosadašnji tim Orlića rođenog u Ofenbahu oglasio se zvaničnim saopštenjem na društvenim mrežama kojim je potvrdio kraj saradnje.

„Klub i Sava Aranđel Čestić su zvanično sporazumno raskinuli saradnju. Želimo Savi sve najbolje u narednim izazovima“, navedeno je u saopštenju.

U istoj vesti odluku je obraszložio Jorg Jakobs, sportski direktor Kelna, koji je poželeo defanzivcu sreću u nastavku karijere.

„Imali smo otvorenu situaciju sa Savom od letos i razgovarali smo sa njim o njegovim opcijama. Radi se o talentovanom defanzivcu koji sada treba da napravi sledeći korak u svom razvoju. Kroz konstruktivni razgovor došli smo do zaključka da je najbolje da raskinemo ugovor. Na ovaj način Sava može da se preorijentiše i napravi novi korak u karijeri, kazao je Jakobs.

 

http://