You are currently viewing Šta čeka Partizan sledeće sezone?!

Šta čeka Partizan sledeće sezone?!

Jesenji šampion Srbije Partizan ima veliki broj igrača kojima po završetku sezone postaju slobodni u izboru nove sredine!

To pred upravu crno-belih belih stavlja ozbiljan zadatak. Da li će zadržati najvažnije igrače?

Čak 12 njih može u ovom trenutku da pregovara sa zainteresovanim klubovima, a među igračima su i neki veoma bitni u sistemu Aleksandra Stanojevića.

Među njima su na primer Ivan Obradović, Bibras Natho, Lazar Marković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević, pa bi odlazak nekog od njih bez obeštećenja mogao biti problem za Partizan.

Odbrana bi pretrpela velike promene, ugovori ističu i Miletiću, Ostojiću, Stevanoviću i Lukaču, za očekivati je da će klub iz Humske reagovati i zadržati nekog iz poslednje linije tima.

Nathova karijera je u ovom trenutku neizvesna, zbog zdravstvenih problema ugovor sa „crno-belima“ je opravdano u drugom planu, a od povrede se oporavlja i Lazar Marković koji je zvanično kapiten ekipe.

Lazar Pavlović još uvek nije uspeo da pronađe svoje mesto u startnih 11, on je takođe slobodan na kraju sezone, pa bi Partizan dosta izgubio ukoliko ne bi naplatio odlazak 20-godišnjeg fudbalera.

Predstojećeg leta Zdjelar, Vujačić i talentovani Milovanović ulaze u poslednju sezonu ugovora, uprava „crno-belih“ će morati verovatno i pre toga da reaguje kako ne bi došla u situaciju da prihvata manje ponude od njihove realne vrednosti.

U jeku borbe za titulu i nove evropske korake na terenu rukovodstvo Partizana ima pune ruke posla van terena.