You are currently viewing Šta se desi kada se Ronaldo naljuti!

Šta se desi kada se Ronaldo naljuti!

Najbolji igrač Mančester Junajteda, Portugalac Kristijano Ronaldo ne može više da kontroliše svoju frustraciju zbog onog što doživljava na „Old Trafordu“!

Sedmica „crvenih đavola“ ponovo nije dočekao kraj susreta na terenu pošto ga je u deuelu protiv Bretforda Ralf Ragnik izveo sa igrališta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ronaldo je iz igre izašao u 71. minutu što ga je izazvalo na veliki bes na putu ka klupi gostiju, pa je svoje gledište cele situacije nakon meča morao da iznese i Rangnik.

„Zašto ja? Zašto si me izveo?“, otkrio je Nemac reči Portugalca prilikom izlaska sa terena, a zatim objasnio razloge izvođenja.

„Uradio sam to zbog tima. Uradili smo istu stvaru prilikom vođstva protiv Aston Vile 2:0 i nismo želeli da ponovimo istu grešku. Razumem da je Ronaldo ambiciozan, ali ukoliko bude menadžer u budućnosti, radiće isto kao ja nakon 75 minuta„, rekao je Rangnik posle meča koji je njegov tim dobio sa 3:1.

Menadžer Junajteda je posebno istakao da zna kako Kristijano razmišlja i da ne postoji nikakav problem u njihovim odnosima.

„Izašao je iz povrede zbog koje nije igrao 10 dana. Imali smo Rašforda i Marsijala na klupi. Zašto ih ne bismo iskoristili!? Kada se vratio u ritam, stavio sam ga da bude starter. Na prvom mestu mi je da tim pobeđuje“, podvukao je Rangnik čiji tim sada zauzima sedmo mesto na tabeli Premijer lige.