You are currently viewing Stadion Novog Pazara postaje prvi u svetu sa ovakvim imenom!

Stadion Novog Pazara postaje prvi u svetu sa ovakvim imenom!

Fudbalski klub Novi Pazar ima razloga za slavlje. Potpisan je ugovor sa novim sponzorom iz Švajcarske, kompanijom koja se bavi trgovinom kriptovalutama.

,,Caiz Coin“ je firma koja zasniva biznis na principima islamskog bankarstva do kraja sezone finansiraće superligaša. Jedini uslov da ugovor bude produžen na još godinu dana i značajno uvećan je da Novi Pazar izbori opstanak u Super ligi Srbije.

Švajcarska kompanija ,,Caiz Coin“ je sponzor berlinske Herte, člana Bundeslige i kluba Turkguču iz Minhena, člana treće nemačke lige.

Sa dolaskom novog sponzora, gradski stadion u Novom Pazaru će postati prvi u svetu koji će poneti ime neke kriptovalute, a zvaće se „CaizCoin Arena“.

,,Kompanija Caizcoin bavi se trgovinom istoimene kriptovalute zasnovane na principima islamskog bankarstva i sponzor je najvećih klubova iz Španije, Nemačke i Turske. Potpisali smo najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba i oni su postali naši najveći pojedinačni sponzori. To je plod rada ljudi iz naše uprave”, saopštili su iz uprave kluba.