You are currently viewing Stanković i Borjan rešili nesuglasice? „Prošlost mora da se ostavi iza“

Stanković i Borjan rešili nesuglasice? „Prošlost mora da se ostavi iza“

Okupljanje fudbalera Crvene zvezde pred pripreme za nastavak sezone donelo je odgovor na pitanje o sukobu između Dejana Stankovića i Milana Borjana.

Trener Crvene zvezde dao je odgovor na pitanje vezano za njegov odnos sa kapitenom Milanom Borjanom.

Golman je tokom zimske pauze u više navrata istakao želju da ode iz kluba. Stanković kaže da su svi problemi ostali u 2021. godini.

– Da bih pisao lepu budućnost, prošlost mora da se ostavi iza. Ja nemam nikakav problem. Zvezda je iznad svega, iznad svakog, pa i mene. Sve što je bilo i ostalo u prošloj godini, ja nemam problem. Ne verujem da ga ima i Borjan. Svako bi trebalo da misli na ciljeve kluba – navodi šef struke „crveno-belih“.

Stanković je na pres konferenciji dao osvrt na dosadašnji tok prelaznog roka. Zvezda je do sada angažovala Ohija i Mustafu, a klub su napustili Degenek i Vukanović.

– Dva profesionalca, dva momka koja su ostavila trag u Zvezdi (Degenek i Vukanović). Bilo je lepo sarađivati sa njima, da ih zaobiđu povrede. Da pokažu u novim sredinama svoj kvalitet. Ohi je svestan gde je došao i zahteva koji se očekuju. Spreman je na svaki izazov, prava je sredina da se dokaže i pokaže – zaključuje Stanković.