You are currently viewing Stanković izdabrao „Zvedine borove“ za Evropsko proleće!

Stanković izdabrao „Zvedine borove“ za Evropsko proleće!

Došao je momenat koji su svi kojima je Crvena zveda u srcu očekivali!

Dejan Stanković je na adresu Evropske kuće fudbala poslao spisak igrača koji će se na proleće boriti za čast grba koji ponosno nose na dresu.

Zato su se crveno-beli „borovi“ spremali na pripremama u Turskoj. Nije im sreća na kraju bila saveznik jer je jako nevreme prekinulo poslednju probu protiv ekipe Altaha. No ne mari puno Dejan Stanković za to. Video je sve što je trebalo i složio sve kockice u glavi.

Pripreme je zaključio odličnim uspehom, pa je po povratku kući poslao spisak fudbalera sa kojima će pokušati da pokori Evropu. Na njemu više nema prodatih Njegoša Petrovića i Marka Lazetića, dok je iznenađenje izostavljanje Loisa Dionija! Nije šef struke Crvene zvezde zadovoljan željom i zalagenjem Francuza što je javno i rekao.

„Dioni je dobio svoju šansu. Imao je šansu da se dokaže, ali se nije uklopio. Nije ušao u ritam nijednog trenutka otkako je sa nama. Zvezda ne može da čeka nikoga, mora da ide napred. Što se pre adaptiraš na datu sredinu, na tim i na zahteve, to će ti biti lakše“,poručio je Francuzu Dejan Stanković.

Novajlije Nemanja Motka, Ohi Omoijuanfo i Kristijano Pićini su našli svoje mesto na ovom spisku, dok će i nekoliko „junoša“ imati tu čast da se nađu u društvu velikih imena. To su golman Stefan Marinković, zatim štoper Andrej Đurić, vrlo dobri Nikola Stanković, te Andrija Radulović.

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić i Stefan Marinković.

ODBRANA: Milan Gajić, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Kristijano Pićini, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

SREDINA TERENA: Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nemanja Motika, Petar Stanić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

NAPAD: Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Ohi Omoijuanfo.