You are currently viewing Stanković spremio iznenađenje Nišlijama!

Stanković spremio iznenađenje Nišlijama!

Fudbaleri Crvene zvezde u meču osmine finala kupa Srbije danas dočekuju Niški Radnički!

Za taj duel trener cvreno-belih Dejan Stanković će „promešati karte“ i spremiti malo iznenađenje za proitvnika. Tačnije, očekuje se da crveno-beli večerašnji duel počnu bez bonus igrača (nema pravila u Kupu), pa će mesto mladog Strahinje Erakovića popuniti Radovan Pankov.

Posle pobede nad Čukaričkim u prolećnoj premijeri na „Marakani“ Stanković će na kup meč izvesti formaciju koja je do sada donosila uspeha crveno-belima, 4-1-4-1.

Usamljen u špicu će biti Ohi, dok će na desnom boku delovati Filipo Falko. Istakao je Dejan Stanković da ima velika očekivanja od Italijana u nastavku sezone i možda je duel sa Radničkim najava novog poglavlja bivšeg člana Lečea na Marakani.

Zvezda će istrčati na teren sa sledećih 11 igrača: Borjan, Pičini, Pankov, Dragović, Rodić, Sanogo, Falko, Kanga, Ivanić, Katai, Ohi.

Sa druge strane Nišlije će nastupiti u sledćem sastavu. Dujmović, Aksentijević, Vujadinović, Savić, Ćirković, Arsić, Pejović, Mesarović, Mitrović, Kasalica, Živojinović.

Radnički je poslednjih godina dobar gost u Beogradu.Šampion Srbije je vezao sedam pobeda protiv ekipe iz Niša. Zanimljivo je da su crveno-beli prethodni put primili gol protiv Radničkog još u novembru 2018. godine u remiju na Čairu (2:2).