You are currently viewing Stanojević: „Pantićeva povreda je ozbiljna“

Stanojević: „Pantićeva povreda je ozbiljna“

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dao je izjavu nakon današnjeg meča crno-belih sa ekipom Bašakšehira. Tokom meča povredio se Danilo Pantić, a Stanojević je pred novinare izašao vidno zabrinut rekavši da je reč o ozbiljnijoj povredi.

Tok meča je znatno omela Pantićeva povreda, a prijateljska utakmica između crno-belih i turskog tima završena je rezultatom 0:1.

Stanojević je, povodom Pantićeve povrede rekao da će se više znati tek nakon što se obave potrebna snimanja Danilovog kolena.

„Izgleda da se Pantić teže povredio, ne izgleda dobro, svi smo tužni zbog toga. Nesrećni smo, videćemo šta će biti nakon snimaka. Bila je dobra, takmičarska utakmica, uglavnom su napadali tranzicije, nije bilo mnogo šansi ni sa naše ni sa njihove strane. Dobra je stvar je da su se posle dužeg vremena vratili Natho i Marković“ izjavio je Stanojević.

Trener crno-belih dodao je da je ipak zadovoljan igrom svog tima, uprkos porazu.

„Oni su u početku dominirali više, mi smo imali dobre tranzicije, nisu nas ugrožavali, iz prekida su nam dali dali gol… Nije bilo mnogo šansi, ali je bila prava takmičarska utakmica. Zadovoljan sam generalno. Vratili su se posle dužeg vremena Natho i Marković, tako polako sklapamo ono što nam je potrebno“, istakao je šef Partizana na konferenciji za medije.

Pred ekipom Aleksandra Stanojevića je još jedna pripremna utakmica u kojoj će snage odmeriti sa ekipom Dinama iz Moskve.