You are currently viewing Stanojević se ugleda na Bajern a favorizovanje Zvezde mu nije jasno

Stanojević se ugleda na Bajern a favorizovanje Zvezde mu nije jasno

Gostujući u podkastu, trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, izjavio je da mu je nemački stil fudbala najpribližniji i da teži stilu igre koju praktikuje Bajern iz Minhena:

„Krucijalno moje razmišljanje u ovom trenutku je izjava Milera koji je posle najnovijeg duela sa Barselonom izjavio da je Barsa izvanredna ekipa, tehničko-taktički obučena, ali da ne može da isprati Bajernom intenzitet igre. E, moja filozofija fudbala je da intenzitet igre sa svim tim taktičko-tehničkim segmentima dovodi do načina igre koji ja želim. To trenutno forsiraju Nemci, to je neki nemački stil.“

Osvrnuo se i na mogućnost da se promeni pravilo o broju dozvoljenih stranaca:

„Kad ste tu, radite sa emocijom. Bile su neke stvari u prošlosti koje su se dešavale unazad četiri godine i to ja stalno govorim vezano za favorizovanje Crvene zvezde u nekom prethodnom periodu. Morate da se borite na određeni način. Ako sedite i ne reagujete na nešto, poješće vas. Nisam ja izlazio, istupao emotivno i pričao o nekim drugim stvarima. Ja sam se vezivao za konkretne situacije koje su se dešavale. Hteli su da promene broj stranaca usred sezone, što je nenormalno. Neću da žmurim i da popustim.  – zaključio je Stanojević, u očekivanju duela sa Dinamom iz Moskve.