You are currently viewing Stanojević: Želim da obradujemo navijače!

Stanojević: Želim da obradujemo navijače!

Fubaleri Partizana u četvrtak od 18.45 na svom terenu dočekuju Spartu iz Prada u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencije. U prvom meču crno-beli su slavili rezultatom 1:0.

Trener Aleksandar Stanojević obratio se na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela sa Spartom. Ističe da u ovom trenutku razmišlja samo o tom meču, da je derbi sa Zvezdom u drugom planu.

„Ponosan sam na svoje igrače. Ovo je 14. utakmica u Evropi ove sezone. Imali smo razna očekivanja i verovanja, i igračima svaka čast. Treba da uživaju sa našim navijačima“, rekao je Stanojević

„Ovo je eliminaciona utakmica, biće mnogo više rizika, pogotovo sa njihove strane. Sami sebi smo nametnuli pritisak prolaska dalje. Videćemo da li je to dobro. Ulazimo jako i maksimalno, da obradujemo naše navijače, čija nam je pomoć potrebna. Nadam se najboljem“.

Na pitanje da li u revanšu očekuje bolje izdanje najtrofenijeg češkog kluba, teren Stanojević je rekao da Sparta nije mnogo pokazala jer joj to Partizan nije dozvolio.

„Da li će sada pokazati, zavisi od nas. Rizikovaće više, ali rizikovali su i tada. Sada je još veći rizik jer nema nastavka, može i golman da krene na korner. Nema sledeće utakmice, nema popravnog, tako da će sigurno biti mnogo teže nego u Pragu“.

Nakon tri dana, u nedelju crno-bele očekuje 166. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

,,Nemamo luksuz da razmišljamo o derbiju, moramo da razmišljamo samo sutrašnjoj utakmici. Ne možemo da kalkulišemo. Momci su podigli standarde, ne mogu da im kaže nemojte da uđete 100 posto. Ne razmislljamo od derbiju“, rekao je Stanojević i dodao da su sviigrači spremni za sutrašnji duel osim Ljubomira Fejse.

Defanzivac Nemanja Miletić istakao da želi samo prolaz dalje.

,,Čeka nas teška utakmica, ne sme da nas zavara taj rezultat iz prve utakmice. Mene samo zanima samo prolaz, nije btino na koji način, već samo da prođemo dalje. Oni dolaze rastereći baš zbog te prve utakmice. Imali su i više odmora. Očekujemo težak meč, ali nadam se prolazu“, rekao je Miletić.