You are currently viewing „Stara dama“ na kocku stavila najboljeg igrača!

„Stara dama“ na kocku stavila najboljeg igrača!

Juvetus baš ume da se igra sa osećanjima navijača! Prvo ih obraduje a onda dovede u veliku zebnju!

Kada je Srbin Dušan Vlahović obukao crno-beli dres među navijačima Juvetusa je vladala velika euforija. To se videlo po načinu na koji se Dušan dočekan u Torinu.

Sada se međutim raspoloženje među „tifozima“ Juvea menja. Razlog za to je nerešena situacija oko ugovora jednog od najboljih igrača, Argentinca Paola Dibale. Njemu ugovor ističe ovog leta, a to što nije još produžen probudilo je interesovanje mnogih. Pre svih Intera, Milana, Mančester Sitija, Liverpula i pomalo iz prikrajka Totenhema.

Sastanak između Dibalinog agenta Horhea Antuna i predstavnika Juventusa planiran je za kraj meseca, a ono što se već sada zna je da italijanski velikan neće ponuditi traženih osam miliona evra po sezoni fiksne plate.

Ne deluje strašno. Pa u čemu je onda problem?

Prema pisanju „Gazete delo Sport“, Juventus je spreman da ponudi Dibali ugovor do 2026. godine, ali sa fiksnom platom od sedam miliona, koliko trenutno ima, poput nove „sedmice“ Dušana Vlahovića.

U Juveu računaju da bi Dibalu mogli da privuku da ostane bonusima, koji mogu da odu do 10 miliona evra, čime bi samo Matijas Liht bio više plaćen.

Do kraja meseca nije ostalo puno, Dibali ugovor ističe 30. juna i ostaje da se vidi da li će dve strane uspeti da se dogovore.