You are currently viewing „Stara dama“ ne odustaje od srpskog golgetera!

„Stara dama“ ne odustaje od srpskog golgetera!

O onome što Aleksandar Mitrović pokazuje na terenu i dresu reprezentacije i Londonskog Fulama reči su suvišne!

Najbolji strelac u istoriji srpskog fudbala iza sebe ima nestvarnu sezonu, skoro da nije odigrao utakamicu u kojoj bar jednom nije zatresao mrežu protivnika. Njegove partije nisu prošle nezapaženo, te se srpska gol mašina našla na ‘nišanu’ nekoliko evropskih velikana.

Tako je na adresu Fulama stigla zvanična ponuda za Aleksandra Mitrovića u vrednosti od 40 miliona evra. I to ni manje ni više nego od „Stare dame“ iz Torina, piše „Eurosport“.

Jasno je da čelnici Fulama ne bi želeli da ostanu bez Mitrovića, koji je najbolji igrač tima i sa kojim bi se borili za povratak u Premijer ligu.

Sa druge strane, tim iz Torina kuburi sa napadačima ove sezone, tome ide u prilog činjenica da je Juventus na 19 utakmica postigao samo 27 golova.

Bivši napadač Partizana je na 21 utakmici čak 22 puta zatresao protivničku mrežu, što je zaista zadivljujuće. Mitrović osim što postiže golove, voli i da asistira, pa je ove sezone već zabeležio i pet asistencija. Fulam se trenutno nalazi na liderskoj poziciji u Čempionšipu sa 45 bodova.