You are currently viewing Superligaški tereni kao oranice

Superligaški tereni kao oranice

Na niškom „Čairu“ gde je juče gostovao Partizan, bilo je nemoguće ignorisati katastrofalno stanje terena. Loši uslovi za igru primetni su i na drugim superligaškim terenima, ali niški teren više je ličio na oranicu nego na fudbalski teren.

Na našoj fudbalskoj sceni je trenutno mnogo lepih slika, posebno onih koji se tiču srpskih igrača koji ostvaruju neverovatne uspehe u stranim klubovima. Naši fudbaleri takođe postižu sjajne rezultate ali za prolongiranje tih rezultata potrebno je obezbediti dobre uslove.

Demotivišuće deluju tereni širom Srbije, a jučerašnju sliku o terenu nalik njivi, upotpunio je današnji susret Mladosti i TSC-a u Lučanima.

Niški fudbalski teren komentarisali su igrači Partizana, a danas su gotovo svi dali na značaju katastrofalnom tlu na kojem igraju ekipe u Lučanima.

 O stanju na terenima širom Srbije se ne govori i ne izveštava dovoljno, ali evidentno je da naši tereni stvaraju velike fudbalske zvezde. Stoga, nije na odmet ponekad obratiti pažnju u kojim uslovima i na kakvim terenima igraju i treniraju fudbaleri srpskih klubova.