You are currently viewing Svet šokiran ponašanjem Zvereva: Oglasio se nemački teniser posle napada na sudiju
Foto: instagram.com/alexzverev123

Svet šokiran ponašanjem Zvereva: Oglasio se nemački teniser posle napada na sudiju

Turnir u Akapulku nije dobro krenuo za nekoliko tenisera iz svetskog vrha, a najnoviji incident u kojem se našao Saša Zverev glavna je tema u svetu tenisa.

U dubl meču gde je nastupio zajedno sa Marselom Melom dožveo je poraz od para Lojd Glaspul-Hari Heliovare. Susret je završen u super taj-brejku, a odlučujući poen razbesneo je Zvereva koji se potom obrušio na sudiju i sa nekoliko udaraca reketom u stolicu pokazao šta misli o njegovoj odluci. Usledila je diskvalifikacija, a Zverev je ubrzo ponudio objašnjenje za svoj postupak.

– Teško je sve sročiti, koliko žalim zbog jučerašnjeg ponašanja. Privatno sam se izvinio sudiji zbog izliva besa, bio je neprihvatljiv i pogrešan, razočarao sam samog sebe. Nije to smelo da se desi i tu nema izgovora. Voleo bih da se izvinim i turniru, navijačima, sportu koji volim – navodi Zverev.

Potom se nemački teniser obratio javnosti i putem svog Instagarm naloga.

– Kao što znate, ostavljam sve na terenu. Juče sam ostavio previše. Iskoristiću naredne dane da analiziram svoje ponašanje i da osiguram da se ovo nikad više ne dogodi. Još jednom, žao mi je što sam vas razočarao – napisao je Zverev.