You are currently viewing Svrake otimaju beka Sevilji: Fudbaler želi na Ostrvo, klub odoleva nepristojnoj ponudi
Foto: instagram.com/d.carlos03

Svrake otimaju beka Sevilji: Fudbaler želi na Ostrvo, klub odoleva nepristojnoj ponudi

Fudbaler Sevilje Dijego Karlos mogao bi vrlo brzo da obuče dres Njukasla, ukoliko uprave dva kluba postignu dogovor oko transfera.

Marka piše da se Karlos brzo dogovorio detalje ugovora sa upravom „Svraka“, ali bi njegov odlazak bio veliki udarac za Sevilju.

Brazilski štoper je tokom prethodnih dana izvršio pritisak na upravu kluba da prihvati ponudu Njukasla koja je navodno veća od 35 miliona dolara. Od posla za sada nema ništa, jer je trener Sevilje Hulen Lopetegi zatražio dodatna pojačanja u januarskom prelaznom roku. Odlazak Karlosa bio bi veliki neuspeh za menadžment kluba, uprkos ponudi koja je veoma primamljiva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego Carlos (@d.carlos03)

Sevilju trenutno muče povrede, a još jedan defanzivac ekipe na meti je bogatih klubova Premijer lige. Reč je o Francuzu Žilu Kundeu koji je prošlog leta bio na radaru Čelzija. Ekipa iz Andaluzije je i tada odbila ponuđeni novac sa Ostrva.

Sportski direktor Sevilje Ramon Monći ne sedi skrštenih ruku, jer zna koliko je Njukasl finansijski moćan. U slučaju nepristojne ponude za Karlosa, Monći razmišlja o potencijalnim zamenama kojih u ovom trenutku nema mnogo na evropskom tržištu.

Zato je najbolji scenario za klub i Dijega Karlosa mirovanje u aktelnom prelaznom roku i eventualni odlazak na leto, ali ne treba zanemariti da se Njukaslu žuri, jer se nalazi u zoni ispadanja.