You are currently viewing Teniska legenda bez uzdržavanja o Novaku i Australiji!

Teniska legenda bez uzdržavanja o Novaku i Australiji!

Bivši američki teniser i sedmostruki osvajač Gren slem turnira Džon Mekinro prokomentarisao dešavanja u Australiji koja su zadesila Novaka Đokovića.

Mekinro je delovao ozbilnjo kada je govorio o svom preziru prema načinu na koji je Đoković tretiran tokom njegovog nesrećnog puta u Australiju, što je rezultiralo drugim pokušajem premijera Skota Morisona. Vlada je uspela da deportuje najboljeg tenisera nakon što je proveo skoro dve nedelje zatočen u hotelu.

„Govorite o tipu koji je potencijalno trebao da obori rekord Rodžera Federera i Rafaela Nadala (od 20 titula) i bio je spreman da učini sve samo da igra.“, izjavio je Mekinro.

Amerikanac je podržao Novaka i kada je u pitanju vakcinacija, rekavši da ima slobodno pravo da li će ili neće da se vaksiniše. On zapitao zašto je Novaku prvobitno dozvoljeno medicinsko izuzeće, a onda mu je ono oduzeto nakon što je otišao u Australiju.

,,Ta ideja da vlada i ljudi koji su mu dali izuzeće nisu bili u dogovoru jedni s drugima. Žao mi je, ja je ne prihvatam. Svi su znali šta se dešava. Ne možete da uradite ovo nakon što date izuzeće. Njegova viza trebala je biti zabranjena mnogo pre, ovako je sve farsa“, rekao je Mekinro.