You are currently viewing Terzić o varnicama u svlačionici: Kome je pružio podršku u sukobu Stankovića i Borjana?
Foto: instagram.com/crvenazvezdafk

Terzić o varnicama u svlačionici: Kome je pružio podršku u sukobu Stankovića i Borjana?

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Antaliji, gde se pripremaju za novu sezonu. Među njima je i kapiten Milan Borjan koji je uprkos nesuglasicama sa upravom i najavama da će napustiti klub odlučio da ostane u Zvezdi.

Aktuelni šampion je godinu završio sa pet bodova manje u odnosu na najvećeg rivala i naizgled lošom atmosferom u svlačionici.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić prokomentarisao je sukob između Stankovića i Borjana, te prvobitnu odluku Zvezdinog kapitena da raskine ugovor sa klubom.

– Milan Borjan ostaje u Crvenoj zvezdi i njegov ostanak se nikada nije dovodio u pitanje. Borjan nikada nije rekao da ima problem sa upravom. Bilo je varnica u svlačionici, Zvezda je klub u kojem postoje pritisak i želja, a u takvim okolnostima se pojavljuju i strasti. Neka reakcija je burnija u odnosu na ostale, ali to su normalne stvari. Naravno ne može da ti prija gubitak bodova od nekog Radnika – navodi Terzić i dodaje da Zvezda odavno nije imala golmana kao što je Borjan.

Titula je prioritet svih u klubu i reakcija svih posle poraza je bila burna, moja, igrača, Dejana… Normalno je da su pale teške reči. Shvatio sam sve što se desilo kao normalnu reakciju, posle dva dana je sve leglo i idemo dalje. Borjan ima važeći ugovor, neko je ko je potreban klubu i učiniću sve da završi karijeru u Crvenoj zvezdi. On je najbolji golman Zvezde u poslednjih 30 godina, učinićemo sve da ga zadržimo i posle isteka ugovora – kaže Zvezdan Terzić.

Generalni direktor kluba prokomentarisao je i pomenute tenzije koje su su dogodile u svlačionici na kraju prvog dela prvenstva i nesumnjivo stao na stranu šefa struke.

Naravno da sam na strani Dejana Stankovića, ali to nije bio sukob. Čitavo rukovodstvo je uz trenera i uvek ćemo stati na stranu šefa stručnog štaba, tako to rade veliki klubovi. On je šef Borjanu i svim igračima i tako mora da bude da ne bi došlo do anarhije. Niko nije iznad Crvene zvezde, a svaki klub će da stane na stranu trenera. Ipak čitava situacija je predimenzionirana, posle dva dana se sve sleglo i u Crvenoj zvezdi taj problem ne postoji – zaključuje Terzić.