You are currently viewing Terzić upalio alarm u svlačionici: Igračima otkrio ko radi protiv Zvezde

Terzić upalio alarm u svlačionici: Igračima otkrio ko radi protiv Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde poslao je upozorenje igračima i poručio im da u narednim mesecima pokažu da su dostojni dresa beogradskog kluba.

Zvezda Terzić se pre početka priprema za drugi deo sezone obratio igračima u svlačionici. Glavne teme njegovog izlaganja bio je najveći rival i čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije.

Po prvi put posle ko zna koliko okupljanja imamo minus pet u odnosu na Partizan. Imamo pakao ispred nas, u velikoj meri smo mi krivci, jer imamo nikad bolji tim, nikad boljeg trenera, a nalazimo se na minus pet. Nemamo tako laganu situaciju kao ranije, da imamo 10 ili 15 bodova više. Nemamo slobodnog dana do 26. maja, nemamo prava na grešku, moramo da budemo fokusirani, pravi, ispravni. Morate da budete spremni na sva odricanja, ozbiljni ste muškarci, svesni dresa koji nosite. Jedina obaveza nam je šampionska titula – rekao je Terzić igračima.

Generalni sekretar baranioca titule u govoru se dotakao i kadrovskih struktura unutar Fudbalskog saveza Srbije.

– Biće mnogo teško, videli ste izjavu predsednika Partizana, gde sad on hvali suđenje, potpuno se poklopila izjava sa selektorom reprezentacije Srbije, koji se dosta pita više nego što treba da se pita selektor unutar Saveza. Na čelu Saveza je Partizanov čovek, upozoravam vas čekaju nas teška četiri i po meseca. Moramo da budemo jači nego ikad i da pokažemo da zaslužujemo šampionsku titulu. Sad je odjednom sve regularno, sad je odjednom njima sve potaman, jer je Partizan prvi. Nikad nisam bio toliko pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom koji Crvena zvezda ima. Ubeđen sam da ćemo biti šampion – zaključio je Terzić.