You are currently viewing Terzićeva magija ponovo na delu!

Terzićeva magija ponovo na delu!

Srpski šampion igra sezonu iz snova! 

Kada pričamo o Evropi, crveno-beli su napravili istorijski rezultat, pošto su se plasirali u 1/8 finala Lige Evrope i na taj način oduševili svoje navijače širom Srbije.

Malo šta može da bude bolje. Osim možda da dres Crvene zvezde nosi neki vrhunski napadač, poput Aleksandra Pešića, koji je bio blizu dolaska na Marakanu, ali je u poslednji čas odlučio da ode u turski Karagumruk. Popularni ‘Šilja’ dominira u tamošnjem prvenstvu, trenutno je najbolji strelac sa 11 postignutih golova.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da će Pešić narednog leta doći na Marakanu.

 Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali dva miliona evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića. On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu – rekao je Zvezdan Terzić za Mozzart sport i potom dodao:

Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uvažio, ali ponavljam uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu – dodao je Terzić.