You are currently viewing Tihi rat u Minhenu i dalje traje! Ko će izaći kao pobednik?

Tihi rat u Minhenu i dalje traje! Ko će izaći kao pobednik?

Sjajni Poljski napadač Robert Levanodvski i dalje nije stavio potpis na nov ugovor sa Bajernom iz Minhena, a sada vesti koje stižu brinu navijače.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je izjavio da uprava kluba daje sve od sebe da u svojim redovima zadrži Roberta Levandoskog, ali problem je nastao kada je Poljak javno odgovorio na to.

Nakon pobede nad Ajntrahtom, Levandovski je dao enigmatičan odgovor na pitanje novinara da prokomentariše Salihamidžićeve reči.

„Prvi put čujem za to„, rekao je Levandovski.

Gde je problem?

Politika Bavarskog giganta je da igračima posle 30. godine daje kraće ugovore i manje plate a Levandovski smatra da on zaslužuje da bude izuzetak zbog svega što je učinio, ali i neverovatne forme u kojoj se i dalje nalazi. Klub želi da Robert ostane ali ali su u igri dve opcije, kraći potpis do 2024. godine uz veću platu, ili smanjena primanja u ugovoru do 2025, kada će Leva imati čak 37.

Drugi problem je problem u odnosima Bajerna i Pinija Zahavija. Oni su se pogoršali nakon nesupelih pregovora oko novog ugovora Davida Alabe, koji je letos napustio Bajern kao slobodan igrač, a upravo je Zahavi uticao na to Austrijanac ode u Real Madrid.

Zahavi zastupa i Poljaka i rado bi ga obukao u dres „Kraljevskog kluba“. I Fabricio Romano se oglasio ovim povodom. On je naveo da Levandovski nema nameru da ostane u Bajernu do 2023. godine i da ode kao slobodan, niti je Bajernu u interesu da zadrži nezadovoljnog Poljaka.