You are currently viewing „Topdžije“ ciljaju drugog Srbina!

„Topdžije“ ciljaju drugog Srbina!

Ozbiljno su bili u Arselanu zagrizli za srpskog golgetera Dušana Vlahovića. 

Posle Dušanove odluke da pojača Juventus, u Londonu su se okrenuli drugim opcijama za pojačanje napada. Zato se Mikel Arteta ponovo okrenuo drugom srpskom napadaču. Luki Joviću. Te informacije prenosi Britanski tabloid San.

Jović se nekoliko puta do sada dovodio u vezu sa Arsenalom, ali kako mu se renome u Realu nije podizao, ponovo se pojačava priča o mogučoj pozajmici.

Tobdžije su maštale  i o Aleksanderu Isaku, ali nisu baš u situaciji da za ovih šest dana do kraja prelaznog roka izdvoje skoro 90.000.000 evra koliko se pretpostavlja da bi Real Sosijedad tražio za Šveđanina. Otud ponovo aktuealzacija priče o dolasku Jovića u London. Pjer-Emerik Obamejan je bio oteran iz tima zato što je bez dozvole kluba išao u Francusku da se dan pred utakmicu tetovira, dok Aleksandru Lakazetu i Ediju Nketiji na leto ističu ugovori i čini se da oni sigurno neće ostati u Londonu.

Tako bi Luka Jović bi tih šest meseci da premosti a ako sve prođe po nekom planu i ostane Arsenalov igrač. Pozajmica ne bi trebalo da predstavlja problem iako bi u Realu tako ostao samo Benzema u napadu.

Čini se da bi ovo odgovralao i samom Joviću jer bi konačno dobio pravu priliku da se pokaže u pravom svetlu. Zato je za Arsenal Luka Jović možda prava investicija. Mada nije jedina opcija. Atletik piše da je u jednačini i Evertonov Dominik Kalvert-Luin.