You are currently viewing Transfer bomba otkucava!

Transfer bomba otkucava!

Dovodili su ove zime „večiti rivali“ dosta zvučna pojačanja u svoje redove!

Ipak tranfer bomba bi mogla da detonira u Novom Sadu.

Prema saznanjima do kojih je došao Mocart Sporta na „Karađorđu“ očekuju da će uskoro realizovati transfer Bubakara Sanea, štopera kojeg je slavni Anderleht na leto 2018. godine platio čak 8.000.000 evra.Ipak Belgijanci su ga  precenili na osnovu igara u prethodnom klubu, Midtjilandu, pa je leta 2021. godine saradnja raskinuta i Sane je poslednjih šest meseci bez kluba.

Sane i dalje želi da igra  u Evropi, pa je baš zato odlučio da individualno trenira u rodnoj Gambiji i priprema se za Afrički kup nacija koji je u toku. Upravo zato transfer i nije mogao da bude završen već sada, jer je Gambija jedno od prijatnijih iznenađenja turnira. Bubakar je inače odigrao samo  osam minuta u prvom kolu protiv Mauricijusa. Igrao je kao desni bek, mada mu je primarno radno mesto štoper.

Sane je sada u potrazi za novim klubom. I vrlo je blizu Novog Sada. Svestan je i on da neće dobiti platu koju je imao u Belgiji, ali želi da karijeru vrati na pravi kolosek. U Belgiji ga svi opisuju kao prijateljski nastrojenog čoveka i profesionalca.To što nije bio dovoljno dobar za Anderleht ne znači da nije kvalitet koji može dosta da donese Novosadskoj ekipi.

Zato su Vojvodini optimisti da će uspeti da zaključe posao kad Gambija završi učešće na Afričkom kupu nacija.