You are currently viewing Transfer sezone! Bivši igrač Zvezde u Mostaru!

Transfer sezone! Bivši igrač Zvezde u Mostaru!

Ekipa Feđe Dudića dobija pojačanje u defanzivnoj liniji. U Mostar stiže bivši igrač Crvene zvezde.

Velež iz Mostara je na osmoj poziciji Premijer lige BiH, dodatno je pojačao tim za nove bodove. Nekoliko novih igrača u timu, pre svih se tu ističe Nermin Haskić koji je u dve prijateljske utakmice postigao tri gola.

Novi transfer sezone je nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Abraham Frimpong koji donosi iskustvo u Mostaru, on je u Ligi šampiona čuvao i Lea Mesija i Kristijana Ronalda kada je branio boje Ferencvaroša.

Frimpong u Mostar dolazi kao slobodan igrač nakon što je napustio Al-Ain klub iz Saudijske Arabije, ugovor će potpisati na godinu i po dana.

U svojoj karijeri nastupao je pet sezona u Napretku, sa kojim je osvojio dva puta Prvu ligu Srbije (drugi nivo državnog prvenstva), nakon toga 2017. potpsao ugovor Crvenom zvezdom sa kojom je osvojio šampionsku titulu u sezoni 2017/18. U junu 2018. je potpisao ugovor sa Ferencvarošem, sa ovim klubom je osvojio dve titule prvaka Mađarske, a pored toga je igrao i u grupnim fazama Lige Evrope i Lige šampiona. Početkom februara 2021. je napustio Ferencvaroš i prešao u Al Ain iz Saudijske Arabije

Feđa Dudić je na klupi Veleža duže od dve godine i iza njega su već 82 zvanične utakmice. Odveo je ,,Rođene“ u Evropu nakon više od tri decenije i ostvario najbolji plasman Crvenih u Premijer ligi BiH otkako se ista igra.