You are currently viewing Trener ga ne pušta na Kamp Nou: Barseloni propada plan B
Foto: screenshot/youtube.com/Manchester United

Trener ga ne pušta na Kamp Nou: Barseloni propada plan B

Posle potpisivanja ugovora sa Feranom Toresom, cilj Barselone je dovođenje bar jednog napadača.

Kao najveće želje uprave kluba ovih dana figuriraju Erling Haland i Alvaro Morata, a u igri je i iskusni reprezentativac Urugvaja Edison Kavani.

Uprkos Kavanijevoj ambiciji da promeni sredinu i zaigra na Kamp Nou, Mančester junajted nije voljan da ga pusti. Njegovim igrama posle pauze zbog povrede zadovoljan je i trener Junajteda Ralf Rangnik.

– Imali smo nekoliko razgovora tokom proteklih nedelja. Kavani je fudbaler sa kojim sam najviše razgovarao. Od prvog dana sam mu stavio do znanja da je važan za ekipu kao napadač koji se dobro snalazi po čitovam terenu. Njegov profesionalizam i radna etika su neverovatni. Želim da ostane do kraja sezone i on to zna. Igramo na tri fronta, potreban nam je i mora da ostane – reči su nemačkog trenera na klupi Mančester junajteda.

Barselona trenutno radi na dovođenju Alvara Morate iz Juventusa, ali da bi se transfer realizovao moraće da otpusti pojedine igrače i ograniči zarade ostalih fudbalera.

Budućnost Kutinja, Umtitija i Demira je vrlo neizvesna. Zato uprava Barselone traži način kako da angažuje Moratu. Pojavila se mogućnost prelaska u redove Atletiko Madrida kao usputne stanice do Nou Kampa, ali je takav epilog malo verovatan, jer bi Juventus do kraja januara morao da nađe novog napadača.