You are currently viewing U Skupštini Zvezde ozbiljna imena!

U Skupštini Zvezde ozbiljna imena!

U novom sazivu tima Skupštine Crvene zvezde, naći će se mnoga zvučna imena iz oblasti sporta i kulture. Danas je u 16 časova otpočela Izborna skupština na kojoj će se odrediti imena članova najvišeg košarkaškog tela.

Ova godina je bila izuzetno uspešna za košarkaše Zvezde. U ovom izboru učestvovaće imena članova mnogih generacija crveno-belih. Nakon ove Skupštine, klub će za javnost dati saopštenje, a izjavu će, pretpostavlja se, dati Nebojša Čović koji će biti ponovo izabran za predsednika kluba, čime će produžiti mandat za još pet godina.

U sastav Skupštine ući će značajne sportsko-kulturne ličnosti, poput Milana Gurovića, Igora Rakočevića, Dragiše Vučiniča, Vladislava Lučića.

Takođe, u klub se vraća i legendarni Vladimir Cvetković koji će obavljati funkciju predsednika.

Među najistaknutijim imenima su bivši reprezentativac i nekadašnja NBA zvezda Darko Milićić, aktuelna NBA zvezda Nikola Vučević, koji je poznat kao veliki navijač Zvezde.

Mnoga imena se spominju, brojne su iz sveta kulture koji su strastveni zvezdaši, poput glumca Gordana Kičića, Srđana Timarova i Momčila Bajagića.

Crvena zvezda će dobiti i novi Upravni odbor u saradnji sa ljudima iz sveta biznisa, što bi značilo nova sponzorstva.