You are currently viewing UDARAC NA FINANSIJE: Partizan gubi milion evra
Foto: twitter.com/KK Partizan NIS

UDARAC NA FINANSIJE: Partizan gubi milion evra

Košarkaški klub Partizan naći će se u problemu pošto će Svetsko prvenstvo u atletici iseliti kašarkaše crno-belih iz najveće dvorane u Srbiji.

To će pre svega biti udarac na finansije kluba.

Zabrinut sam. Ako uzmemo u obzir da se u drugom delu sezone igraju odlučujući mečevi, siguran sam da bi Arena tri naredna meseca na svakoj utakmici imala više od 10.000 gledalaca. Po našoj proceni, izlazak iz Arene će klub koštati najmanje 1.000.000 evra. To je užasno veliki novac za Partizan, kako ćemo pokriti taj novac u kasi, za sada ne znamEkipa je navikla na Arenu, imamo rezultat u kontinuitetu, svaka promena parketa, koševa i ambijenta remeti postavljeni sistem. Nadam se da ćemo ovu promenu brzo preboleti. Mala dvorana Arene je naš dom tri godine unazad, tamo je naša teretana i sva potrebna medicinska oprema koju je klub nabavio poslednjih godina, rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

On se potom izvinio navijačima koji neće moći da prisustvuju narednim utakmicama.

Ispred kluba se najiskrenije izvinjavam svim našim navijačima koji na pojedinim utakmicama neće moći da uđu u halu „Aleksandar Nikolić“. Siguran sam da će razumeti našu situaciju i da će ostati uz naš Partizan i ove momke koji zaista zaslužuju snažnu podršku, završio je Mijailović.