You are currently viewing Uprava kluba donela odluku: Ostaje li Natho u Partizanu?
Foto: screenshot/youtube.com/FK Partizan Beograd

Uprava kluba donela odluku: Ostaje li Natho u Partizanu?

Izraelski fudbaler propustio je završnicu jesenjeg dela sezone zbog zdravstvenih problema. Kako sada stvari stoje, pouzdani vezista Bibras Natho nije rekao poslednju reč u Partizanu.

Natho je više puta isticao da mu je lepo u Beogradu. Tokom karijere nosio je dres CSKA iz Moskve, Rubina i Olimpijakosa. U crno-belom dresu zabeležio je 99 nastupa i očekuje se da će uskoro proslaviti veliki jubilej.

Zadovoljni smo i mi s Nathom. Želimo da ostane. Počeli smo inicijalne pregovore. To smo predočili njegovom menadžeru i jasno stavili do znanja da hoćemo nastavak saradnje – navodi generalni direktor Partizana Miloš Vazura u razgovoru za Mozzartsport.

Tokom prethodnih dana pojavila se informacija da je Natho spreman za povratak u trenažni proces, te da će se priključiti pripremama „crno-belih“.

– Natho će biti spreman za početak priprema, čuli smo se, potom i razmenili poruke. Dolazi, kaže, nikada spremniji i motivisaniji i to me veoma raduje – reči su trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

Izraelac se na probleme požalio tokom utakmice reprezentacije protiv Austrije, kada je u 25 minutu susreta zatražio izmenu. Detaljnim pretragama utvrđeno je da se radi o anemiji.