You are currently viewing Utakmica istine za Partizan i Obradovića: „Moramo da odigramo najbolje do sada“
Foto: twitter.com/KK Partizan

Utakmica istine za Partizan i Obradovića: „Moramo da odigramo najbolje do sada“

Košarkaši Partizana igraju možda i najvažniju utakmicu u borbi za čelnu poziciju grupe A.

Crno-beli se u Badaloni sastaju sa Huventudom koji je pored Lokomotive najveći konkurent Partizana u borbi za vrh tabele.

Trener ekipe Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred put u Španiju.

– Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu (68:67). Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Treba da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada, ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri – navodi Obradović.

Partizan je na meč sa Huventudom otputovao u nedelju. Odlukom stručnog štaba na putovanje nisu krenuli Dušan Miletić, Tristan Vukčević i Uroš Trifunović.

Kapiten Partizana Rade Zagorac kaže da će Huventud na predstojećem susretu imati veliki motiv zbog uzbudljive završnice u Beogradu koju je izgubio.

– U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali – navodi Zagorac za klupski sajt.

Huventud vodi u grupi A sa skorom 9-2, dok je predstavnik Srbije drugi sa pobedom manje. Utakmica u Badaloni igra se u sredu od 21 sat.