You are currently viewing Velikani odvodi Partizanovo čudo!

Velikani odvodi Partizanovo čudo!

Partizanova „beba“ Marko Milovanović nalazi se na listi želja dva velikana Evropskog fudbala!

Holandski Ajaks i italijanski Inter ozbiljno su zagrizli za Partizanovo čudo. Njihov plan je da otkupe Milovanovićev ugovor, a da on ostane u Humskoj da skuplja iskustvo do kraja sezone.

„Konjanici“ su  već  napravili određene  korake u realizaciji transfera, i dosta su ozbiljno „zagrizli“ za Partizanovu „bebu“. Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars dobro je upućen u kvalitete mladog Srbina pošto su skauti šampiona Holandije već nekoliko puta dolazili u Beograd da isprate njegove igre.

Partizam neće tako lako odustati od svog igrača, a posebno nakon odlaska Štulića u Niš, postalo je jasno da  trener Stanojević sa Milovanovićem ima planove poprilično dug period. Podsetimo, Marko ima ugovor sa crno-belima do 2023. godine i uprava ima u planu da već početkom februara razgovora sa njim oko produžetka istog.

Milovanović je ove sezone zabeležio 14 nastupa za prvi tim Partizana u svim takmičenjima i postigao je tri gola i na to dodao još jednu asistenicju. Za omladince crno-belih odigrao je 12 utakmica, postigao devet golova i zabeležio tri asistencije.

Trenutna tržišna vrednost Milovanović, po renomiranom sajtu za transfere „Transfermarkt“, iznosi 1.2 miliona evra, a u Partizanu su ubeđeni da na ime tranfera Milovanovića mogu mnogo više da napune svoju kasu!