You are currently viewing Viljareal zna kako da zaustavi Vlahovića!

Viljareal zna kako da zaustavi Vlahovića!

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa i aktuelnog osvajača Lige Evrope Viljareala zakazan je za utorak od 21 čas. Ovu utakmicu će obeležiliti tebi Dušana Vlahovića u najjačem takmičenju.

Srpski napadač Dušan Vlahović predstavljen kao veliko pojačanje ,,stare dame“, gde je u prve dve partije, protiv Verone i Sasulo to i dokazao. Međutim,  protiv Atalante i Torina Vlahović nije prikazao svoj pun potencijal, nakon čega su usledile kritike trenera Alegrija i javnosti.

Na Vlahoviću je sada veliki pritisak, zato će odbrana Viljareala biti pre svega okrenuta taktici koju je italijanski novinar Đanluka di Marcio nazvao „anti-Vlahović“.

„Juventus je jedan od najvećih klubova u Evropi, normalno je da su favoriti. Sve je ipak otvoreno… Mi smo u dobrom raspoloženju, imamo samopouzdanje i probaćemo da ih pboedimo pre nego što odemo na revanš u torinu. Naš plan je da zaustavimo Vlahovića na jedan jedini način“, poručio je vezista Alfonso Pedraza.

Jedini način na koji mogu da spreče Vlahovića je sledeći:

„Tako što ćemo imati posed polte. Ako je lopta kod nas, a ne kod njih – Vlahović nema šanse. Moramo da čuvamo loptu što je duže moguće, a naučili smo već tako kod Emerija“, rekao je Pedraza.