You are currently viewing Vlahović u problemu kao Novak?

Vlahović u problemu kao Novak?

Poslednjih dana, glavna tema medija je prelazak Dušana Vlahovića u Juventus. Ovaj transfer je u žiži interesovanja i zbog izražavanja nezadovoljstva navijača Fiorentine, ali, postoje naznake da će Vlahović biti u centru one pažnje koju je Novak imao proteklih dvadesetak dana.

Srpski napadač je danas, na svoj 22. rođendan, obavio medicinske preglede u Torinu i svakog časa se očekuje da ga Juventus zvanično promoviše kao svog novog fudbalera. Transfer je obavljen za neverovatnih 75 miliona evra, što Vlahovića čini najskupljim srpskim igračem ikada.

Ipak, postoje naznake da bi u ovu priču ponovo mogla da se umeša politika. Naime, italijanski političar Frančesko Torseli, predsednik partije “Fratelli d’Italia“  optužio je Vlahovića da je navodno prekršio kovid protokol.

Kao i Novak, i Vlahović je nedavno dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a Torseli je danas u Regionalnom savetu Toskane podsetio da pravila u Italiji nalažu da osoba mora da sačeka najmanje sedam dana pre nego što uradi novi test na koronavirus.

Međutim, Vlahović je danas, šestog dana od dobijanja pozitivnog testa, stigao u Torino, gde ga je pozdravila grupa navijača Juventusa.

Italijanski mediji preneli su Torselijevo pitanje Lokalnom zdravstvenom organu centralne Toskane:

Da li su Lokalni zdravstveni organi dali Vlahoviću posebna medicinska izuzeća ili je prekršio pravila da bi došao na preglede u Juventusov medicinski centar?“

Nakon što je to pitanje postavljeno, otvorilo se novo- Da li će Vlahović u Italiji proći kao Novak u Australiji?