You are currently viewing Vlahović već rešio svoju sudbinu!

Vlahović već rešio svoju sudbinu!

Napač Fiorentine i reprezentacije Srbije Dušan Vlahović sjajnim partijama koje pruža skrenuo je pažnju na sebe mnogih velikih Evropskih klubova!

Velikani kao što su Arsenal, Atletiko Madrid i Totenhem na sve načine pokušavaju da dođu do zlata vrednog potpisa srpskog golgetera.  Ipak kako navode Italijasnki mediji biser Evropskog fudbala je najbliži ostanku na „čizmi“ i odlasku u redove Juventusa. Ako je informacija koju Italijasnki novnar blizak ljudima iz Torina tačna „stara dama“ je spremna da da veliki novac za izdanak Partizanove fudbalske škole.

U Torinu dugo tragaju za pravim napadačem a Dušan je idealan da popuni upražnjeno mesto. Đakomo Skuterio, poznati novinar tvrdi da su se dve strane dogovorile još u oktobru prošle godine, kao da je tada Vlahović i potpisao ugovor.

Ipak i dalje ostaje da se vidi kako će se razvijati cela situacija jer je najeralnije zvuči da se ozbiljnjije o odlasku Srbina iz Firence priča na leto, jer je sam Vlahović više puta istakao da mu je želja da sezonu završi u ljubičastom dresu.