You are currently viewing Xavi otpisao Dembelea i još čak petoricu

Xavi otpisao Dembelea i još čak petoricu

Da se Barcelona već neko vrijeme jako muči i nije neka novost. I sinoć su, uz puno muke i pogodak pred kraj susreta slavili u gostima protiv Alavesa rezultatom 1:0.

Junak utakmice bio je Frankie de Jong koji je pogodio u samom finišu. Ovo je vrlo bitno pobjeda za Barcelonu u borbi za Ligu Prvaka. Nakon susreta trener Xavi je ponovo bio na udaru kritika zbog toga što Barcelona ne igra dobro, muči se i nije ni sjena momčadi kakvu smo navikli gledati prethodnih godina.

Xavi puno rotira, no nije ni čudo jer želi vidjeti sa kojim kadrom raspolaže. Tako je odlučio otpisati petoricu iako mu igrački fond i nije toliko širok. Prvi na listi za odstrijel je, što je sasvim  razumljivo, Ousmane Dembele, koji zbog nepotpisivanja ugovora nije uopće bio u kadru za sinoćnju utakmicu. Uz njega trener Barcelone otpisao je još petoricu a to su redom Samuel Umtiti,  Alejandro Balde, Clement Lenglet, Ruiqui Puig i Oscar Mingueza. Xavi im je poručio da su prekobrojni i da je najbolje da promijene sredinu ako žele igrati.