You are currently viewing Xavi prekrižio četvoricu, ovo su prekobrojni

Xavi prekrižio četvoricu, ovo su prekobrojni

U zimskom prijelaznom roku Barcelona će pokušati osnažiti momčad te se tako priključiti u borbu za sami vrha tablice španjolske Primere.

No, problem su financije na koje katalonski klub mora paziti pa se svaka moguća investicija pomno planira. Donesena je i odluka da se neki igrači prekriže pa je tako trener Xavi odlučio tko će se naći na transfer listi kako bi se osigurala sredstva za nove igrače.

Poznati Mundo Deportivo navodi da će se Barcelona, nakon što je već na posudbu poslala Alexa Collada, pokušati riješiti još četvorice iz svojih redova. Prvi na listi za odstrijel je Luuk de Jong koji je na posudbi iz Seville. Ako se ne nađe klub koji će preuzeti njegova primanja Barcelona će već na pola njegove posudbe istu otkazati, te tako izgubiti neke novce.  Drugi na listi je Philippe Coutinho čija je plaća veliki uteg poznatom klubu, a nikad se nije uspio dokazati u Barceloni. U katalonskom klubu se nadaju, obzirom da je Coutinho još uvijek snažno ime u svijetu nogometa, da će dobiti i neku odštetu za njega. Preostala dvojica su Samuel Utiti i golman Neto, koji je i sam zatražio transfer.