You are currently viewing Zaostali meč kupa Srbije, Nišlije dolaze na megdan Zvezdi!

Zaostali meč kupa Srbije, Nišlije dolaze na megdan Zvezdi!

U sredu sa početkom u 17h, na našem najvećem stadionu će se odigrati zaostala utakmica osmine finala fudbalskog kupa Srbije. Rivali su Crvena Zvezda i Radnički NIš.

Zbog zgusnutog rasporeda Beograđana, tokom prošle jeseni, meč je odložen u regularnom terminu, kada su odigrane ostale utakmice osmine finala.

Ne treba posebno isticati da je domaćin izraziti favorit u ovom meču. Zvezdine ambicije su uvek osvajanje oba domaća trofeja, to se ne menja ni ovoga puta, a u klubu uveravaju da narednog protivnika veoma ozbiljno shvataju. Trener Stanković nema većih problema za sastavljanje tima, mada se može očekivati da šansu dobije i neko od mlađih igrača, koji nisu baš često nastupali za prvi tim.

Nišlije dolaze da se hrabro suprotstave velikom protivniku, niko i ne pomišlja na isticanje bele zastave. Kup je takmičenje, gde se iznenađenja dešavaju i to daje posebnu draž ovom takmičenu. Trener Nišlija, Radoslav Batak, ima kadrovskih problema i neće moći da računa na najjači sastav. Na utakmici protiv Partizana, povređen je Kovačević i moraće da pauzira izvesno vreme, dok je Pejović i dalje rovit. U tim se vraćaju oporavljeni Vujadinović i Mićibući.

Trojef pobednika kupa brani Crvena Zvezda, a plasman u ovogodišnje četvrtfinale kupa Srbije, već su obezbedili Novi Pazar, Vojvodina, Rad, Loznica, TSC, Partizan i Metalac.

Utakmice četvrtfinala na programu su 6.aprila.

This Post Has One Comment

Comments are closed.