You are currently viewing Zbog ovog što je napravio Modrić u Madridu će mu se klanjati zauvijek
Foto: instagram.com/lukamodric10

Zbog ovog što je napravio Modrić u Madridu će mu se klanjati zauvijek

Hrvatski reprezentativac je jako omiljen od pristaša Reala, a nakon njegovog zadnjeg poteza mogao bi steći status božanstva u Madridu.

Nakon osvojenog Superkupa i osvojene nagrade za najboljeg igrača Luka je oduševio izjavom:“ Što se tiče produženja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni 2 minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja“ – kazao je tada Luka.

Lukin ugovor ističe na kraju sezonu, a iako je u poznim igračkim godinama igra fantastično i kao da proživljava drugu mladost. Španjolski Libertad je otkrio detalje pregovora Luke i Reala. „Izvori iz Reala nam govore da Modrić ne traži nikakav novac za produljenje ugovora i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba je koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu“, napisao je Libertad.

Kad je ova vijest procurila u javnost navijači Reala nisu mogli sakriti oduševljenje gestom Luke Modrića. Zatražili su od Pereza da Modrića ostavi do kraja karijere u Madridu te da to ne smije biti upitno.