You are currently viewing Zidan odlučuje transfer veka!

Zidan odlučuje transfer veka!

Zinedin Zidan iako nije više u Real Madridu, duboko je vezan ta „kraljevski klub“!

Zato je Francuz dobio važan tajni zadatak da Norveškog superstara Erlinga Halanda, presvuče u novo odelo.

Nemački „Bild“ donosi zanimljivu priču o tome da se Zidan našao u Nemačkoj kako bi lično pregovarao sa porodicom Haland i nagovorio mladog Norvežanina da postane zaštitno lice Adidasa!

Bild dalje trvdi da je Zidan baš kao jedan od ambasadora Adidasa najbolji čovek koji može da udebi Halanda da prihvati ponudu i pridruži se timu legendi Adidasa. Od nove godine Haland više nema ugovor sa Najkijem i slobodan je u izboru novog sponzora. Madridski mediji ovakvu vest su odmah iskoristili da Halanda odmah presele u Madrid i obuku ga u dres Reala.

Haland želi da igra u Španiji, svojataju ga i Madriđani i Katalonci, pa nije isključeno i da bi Adidas mogao da doprinese u konačnoj odluci.

Zidan bi na taj način bi svom bivšem klubu „završio“ transfer veka, iako se odavno spekuliše da mogao da sedne na klupu PSGa koji neskriveno želi Halanda.

Navodno, samo četiri kluba biće u trci za njegovim potpisom – Real, PSŽ, Barsa i Mančester Siti, a samo je prvom sponzor Adidas.

Ovo nije prvi put da generalni sponzor odradi ulogu u pregovorima i „finansira“ i klubu sa kojim sarađuje. Videćemo da li je Zidan pregovorima sa Halandom pogurao transfer u Real Madrid…