You are currently viewing Zidan pred PSG postavio jedan jedini uslov!

Zidan pred PSG postavio jedan jedini uslov!

Želeli bi bogati vlasnici PSGa da na klupi vide proslavljenog Francuza Zinedina Zidana! Zato ne pitaju šta košta da bivši trener Real Madrida sedne klupu „svetaca“!

Odnosi čelnika PSGa i trenera Maurisija Poketnia nisu najbolji i pitanje je da li će Argentinac kraj sezone sačekati na trenutnom radnom mestu. Zanema mu je već uveliko spremna u liku i delu Zinedina Zidana.  Pritisak koji francuski mediji vrše na Poketina je veliki budući da rezultati niti igre ne prate kvalitet sastava. Istina, nekadašnji strateg Totenhema ima problem autoriteta budući da je tim prepun zvezda različitih karaktera…

Francuski „Footmercato“ piše o strasnoj  želji katarskih vlasnika da privole Zidana da preuzme „svece“, ali postoji određeni problem. Naime, bivši trener Reala nema želju da radi sa sportskim direktorom Leonardom koji mu nije na spisku omiljenih osoba. Međutim Brazilac se veoma visoko kotira kod čelnika kluba i teško je verovati da bi moglo da dođe do prekida njihove saradnje, osim ukoliko se ne dogovore određeni uslovi prema kojima bi Zidan imao veće pravo glasa.

Umesto Leonarda, Zinedin Zidan bi voleo da radi sa legendom franucskog fudbala Arsenom Vengerom, što se već nekoliko puta provlači kroz štampu.