You are currently viewing Zion Williamson predmet ismevanja na društvenim mrežama

Zion Williamson predmet ismevanja na društvenim mrežama

Zion Williamson je 2019. godine izabran kao prvi pik na draftu. Predstavljen je kao buduća NBA zvezda, očekivalo se da će to i postati. Kada je igrao uglavnom je i ispunjavao sve zadatke, imao je solidan učinak uz atraktivnu igru.

Međutim, njegovo telo je preteško i često je imao probleme sa povredama nogu, pogotovo zbog načina na koji igra. Na kraju prošle sezone imao je preko 130 kilograma te je morao na operaciju kosti stopala. Zbog te povrede Zion se još uvek nije vratio na parket.

Juče su se pojavile fotografije sa utakmice New Orleans Pelicansa, gde se vidi Zion u trenerci. Na fotografiji izgleda predebelo, i liči na sumo rvača nego na profesionalnog košarkaša. Fotografija je brzo poslata viralna, a komentari su se nizali na društvenim mrežama.

 

 

Pošto je bilo dosta negativnih i uvredljivih komentara novinar Steve Helwick iz Houstona ju je obrisao uz sledeći komentar:

„Obrisao sam tvit o Zionu Williamsonu. Previše gadnih komentara, a time što sam objavu držao, doprinosio sam problemu. Više nisam to mogao podneti. Na kraju, samo mu je 21 godina. Želim mu sve najbolje kad se oporavi od povrede stopala. Blistava je budućnost pred njim“, napisao je Helwick u objašnjenju.