You are currently viewing Zvezda dočekuje Olimpijakos!

Zvezda dočekuje Olimpijakos!

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike pobede u Sankt Peterburgu naredne tri utakmice u Evroligi igraju u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić!
Odigraće mečeve Evrolige protiv Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.
Utakmica sa grčkim Olimpijakosom prva je na programu a taj meč igra se već u četvrtak od 19 časova.

Cena ulaznica za tribine A, B, C i D je 1.300 dinara, parter B i parter 4 je 1.800 dinara, mesto u VIP loži košta 3.500, u plavoj loži 2.600, a u beloj loži 2.200, karta za počasno mesto bočno II red košta 10.000, a za počasno mesto II red 12.000.

Тrener KK Crven zvezda mts Dejan Radonjić:
“Veliki izazov za nas, jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja, u sjajnoj su formi, a u utakmicama koje su odigrali, pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga i da su u borbi za sam vrh. Težak meč je pred nama, ekipa koja je puna kvaliteta i isuskustva, savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja UNIKS i ubedljivo Milano u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou” rekao je trener crveno belih .

Posle utakmice sa Olimpijakosom ekipa Crvene zvezde putuje u Novo Mesto gde je već u subotu očekuje meč sa Krkom (subota 17h).