You are currently viewing Zvezda ili Partizan? Pokuševski otkrio za koga navija i šta mu je poručio Pešić
Foto: screenshot/youtube.com/Oklahoma City Thunder

Zvezda ili Partizan? Pokuševski otkrio za koga navija i šta mu je poručio Pešić

Košarkaš Oklahome igra svoju drugu sezonu u NBA ligi.

Aleksej Pokuševski je kao vrlo mlad igrač napustio rodni Novi Sad. Sa 15 godina prešao je u grčki Olimpijakos, da bi potom usledila selidba u SAD, gde već dve godine nastupa za Oklahomu.

– Nisam nijednog trenutka razmišljao o povratku u Evropu, nema razloga. Pročitam tu i tamo komentare Partizanovih navijača ili objave u kojima me označe na Instagramu ili Tviteru. Jesam navijač Partizana i pratim svaku utakmicu kada mogu, navijam, ali i dalje je sve podređeno NBA ligi i nema drugih razmišljanja i planova – rekao je Pokuševski u razgovoru za portal Nova.

Selektor Srbije Svetislav Pešić ne krije da bi tokom narednih reprezentativnih akcija rado video Pokuševskog u dresu Srbije.

Pešić i ja smo već pričali preko telefona, rekao je da će doći u Ameriku u nekom trenutku, ne zbog mene, nego i zbog nekih drugih razgovora. Rekao je da će biti dobro da malo popričamo, ako bude usput da se vidimo. Uzbuđen sam stvarno zbog toga i srećan sam zbog prilike da pričam sa jednom takvom legendom – navodi košarkaš Oklahome.