You are currently viewing Zvezda predstavila veliko pojačanje: Norveški golgeter izaziva Rikarda
Foto: twitter.com/FK Crvena zvezda

Zvezda predstavila veliko pojačanje: Norveški golgeter izaziva Rikarda

Crvena zvezda je predstavila napadača koji važi za najveće pojačanje u aktuelnom prelaznom roku.

Norvežanin Ohi Omoidžuanfo pojačao je ekipu Dejana Stankovića iz redova Moldea. Ohi je u dresu bivšeg kluba postigao 27 golova, čime je zaslužio titulu najboljeg strelca. U Zvezdi će nositi dres sa brojem devet.

– Zvezda je fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Želim da osvojim ‘duplu krunu’ i da dam doprinos tome. Uzbuđen sam – reči su Ohija Omiodžuanfoa na prvom pojavljivanju pred novinarima.

Norvežanin kaže da se nije mnogo dvoumio posle poziva Zvezde. Po dolasku u klub sebi je zadao cilj da na listi strelaca nadmaši Rikarda Gomeša.

– Nije bilo pitanja kada me je Zvezda zvala, odmah sam pristao. Ko ne bi došao ovde? Zvezda je jedan od najvećih evropskih klubova. Videćemo koliko ću golova da postignem. Možda uzmem nagradu od napadača Partizana – reči su Norvežanina koji je poreklom iz Nigerije.

Povodom dolaska novog igrača oglasio se i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

– Ugovor smo potpisali još letos, dugo smo pregovarali sa željom da ga dovedemo odmah, ali ga njegov klub nije pustio. Ohi ima kontinuitet golova, u dosadašnjoj karijeri je postigao 120 golova u prvenstvu. Dolazi nam raspucani strelac, nadam se da će i u Zvezdi biti takav – reči su sportskog direktora kluba.

This Post Has 3 Comments

Comments are closed.