You are currently viewing Zvezda se ozbiljno pojačava! Reprezentativac Srbije prvi na spisku!

Zvezda se ozbiljno pojačava! Reprezentativac Srbije prvi na spisku!

Posle održane skupštine na kojoj je Nebojša Čović ostao na čelu kluba i dobijanja velikih pojačanja u samoj skupštini, na red su došla i pojačanja na terenu!

Crveno-beli moraju da žure jer danas u 18 časova ističe rok za poajačnja kada je Evroliga u pitanju. Zvezda ima porblem na centarskoj poziciji koju bi mogao da reši reprezentativac Srbije Filip Paušelski!

Zvezda je Petruševa želela i ranije, ali tada nije došlo do saradnje. Da li bi sada mogla da bude povoljnija okolnost po crveno-bele, ostaje nam da sačekamo 18 časova, kada bi i definitivno trebalo da bude sve poznato.

Njegov agent je Miško Ražnatović, sa kojim crveno-beli poslednjih godina imaju dobru saradnju, pa bi i to moglo da „pogura“ posao.

Pored njega, kao jedna od opcija figurira i Lendri Noko, košarkaš Baskonije, koji je prošle sezone igrao za Zvezdu. Problem je što on trenutno ima koronavirus, koji je nepredvidiv kada je u pitanju oporavak igrača i posledice koje ostavi na njih, a Noko je već tokom boravka u Zvezdi i imao određene srčane probleme, pa je tu veliki znak pitanja, i on je zbog toga sve dalje od Zvezde.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, u igri je još opcija, ali vremena je svakako sve manje. Na Malom Kalemegdanu su se telefoni sasvim sigurno usijali, a faks mašine su pripremljene. Ostaje da sačekamo još nekoliko sati i da vidimo da li će Nebojša Čović ponovo u „minut do 12“ obradovati navijače Zvezde, kako su crveno-beli često znali da predstave novo pojačanje.