You are currently viewing Zvezda uputila izvinjenje Mirku Vičeviću
Foto: instagram.com/vkcrvenazvezdaofficial

Zvezda uputila izvinjenje Mirku Vičeviću

Vaterpolo klub Crvena zvezda uputio je izvinjenje svom treneru Mirku Vičeviću kome su navijači tokom utakmice uputili pogrdna skandiranja.

U ime VK Crvena zvezda oglasio se direktor kluba Igor Milojević, rekavši da klub i on sam snose odgovornost za nemila događanja na meču protiv Šapca.

 

– BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mestu promoviše olimpijske vrednosti, poštuje statutarne odluke SD i staturane odluke kluba, koje su u skladu sa VSS.

Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrednosti i ciljeve kluba u narednom periodu.

Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba, i u svoje ime se, članu kluba, klupskom kolegi i prijatelju Mirku Vičeviću javno izvinjavam i celokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjana Mirka Vičevića i Zvezde u medijima u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe.

Navijači koji su izneli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez incidenata ili uvreda na račun prisutnih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici Crvene zvezde i Šapca – navodi se u saopštenju VK Crvena zvezda.